Låt festen börja

Beauty By SOhir

Bästa Frisör i Örebro - Bästa Frisörsalong i Örebro
 Dam och Pensionär

Vaxning

Hitta en mjuk och silkeslen hud
Vi erbjuder dig ett ögonblick av välbefinnande tack vare unika och beprövade metoder i nästan 15 år. Vårt hårborttagning utförs av kvalificerade kosmetologer som använder exklusiva vax för att erbjuda dig en ojämförlig mjukhet.

Vårt kvalitetscharter
Användning av exklusiva vaxer som ger mindre smärta, mindre rodnad och ingen återstod (fattar håret, inte huden): En bekväm och isolerad hytt, ren och professionell, Återvinning av återvinning i vårt vardagsrum, Epilationer hög hygien: disponibla spatlar, desinficerad material.

Hög kvalitet vaxning

Lämplig för alla typer av hår.

Efterbehandling med pincet.

Denna hårborttagning praktiseras med engångsvax. Det är vid låg temperatur som tillåter känslig hud men även personer med blodcirkulation problem att epilaras utan problem.

För bikinilinjen och armhålorna rekommenderas det traditionella vaxet eftersom det är mindre smärtsamt för sina känsliga delar.

Det är för engångsbruk och kan avlägsnas utan band.

Denna teknik är mycket hygienisk och är ett effektivt sätt att vara ren längre.

Resultatet är viktigt men inte bara !

Våra kosmetologer har inte tid att utföra hårborttagning, de respekterar hårväxten för att riva för att sakta hårets tillväxt och förfina det. Du behöver inte komma tillbaka snabbt och ditt hår kommer att bli mycket tunnare, mjukare och därför mer uthärdlig !

Orientalik Vaxning

Denna anamnesisika metod, med ursprung i mellanöstern, har alla egenskaper som kan förväntas från hårborttagning. i öst berättar legenden att sheba-drottningen, som gick på speglar, skulle ha förvirrat sig med vatten, en dag i hennes klännig framför king solomon som ropade: "Håret är l prydnad av mannen, det förvirrar kvinnan". Myten föddes.
100% hygienisk
Pasta som används utan spatel kasseras efter användning och sköljs med vatten.
100% naturlig
-Socker: En naturlig antiseptisk och en helande.
-Citron: En renande och uppfriskande åtgärd.
100% av ingredienserna är av naturligt ursprung. inga konstgjorda färger eller konserveringsmedel.
Dess söta socker blandat med äkta citroner jobbar för hand för att få ett godis klart och lätt att arbeta. Denna karamell låter dig inte längre göra hårborttagning utan att upptäcka den sanna magiken av en sann omsorg för dess dygder kända sedan alltid.
100% mjukning
Tack vare denna försiktiga metod och används kall, är huden inte brutaliserad. Detta undviker irritation och inkarnation av subkutan hår.
Det gör det möjligt att epilera alla delar av kroppen inklusive de mest intima.
100% fördelaktigt
Den har en verklig exfolierande åtgärd som lämnar dig silkeslen hud. En riktig baby hud!
100% hållbar
Denna avancerade vård är ändå ekonomisk. 
Håret bryter inte, det atrofierar snabbt och har den direkta konsekvensen av vaxningssessioner i större utsträckning.